Merkevarer

Ifor Williams

Ifor Williams Norge AS har siden 1995 importert og solgt Ifor Williams tilhengere og tilbehør. I de siste årene har tilhengermerket vært markedsledende på tunge biltilhengere til proffmarkedet i Norge. Det takket være at Ifor Williams tilhengere har en status og kvalitet få andre tilhengermerker har. Tilhengermerket er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk.

 

I produktporteføljen til Ifor Williams finner vi blant annet dyrehengere, maskinhengere, tipphengere, skaphengere, biltransportere, vippeplanshengere, varehengere og hestehengere.

Duenger om oss
duenger---merkevarer---Manta5-1020x850

Manta5

Manta5 Norge AS er importør og distributør av Manta5 sine hydrofoilprodukter i Norge. Manta5 hydrofoilsykkel gir den ultimate sykkelopplevelsen på vann og er verdens første hydrofoil elsykkel.  Under sin lansering av prototype i 2018, fikk sykkelen over 350 millioner visninger på sosiale medier og har blitt en stor mediemagnet i verden.

Denne helt nye kategorien for fritidsfartøy lever nå godt på bølgen av velvære-trender.

Forhandlervirksomhet

Importselskapene i Duenger Gruppen har et landsdekkende forhandlernett som distribuerer konsernets merkevarer. Forhandlernettverket består av kjeder og selvstendige aksjeselskaper som selv håndterer salg og servicemarkedstjenester.