Duenger vokser – skal ta større grep om service på tilhenger og caravan

Duenger åpnet denne uken sitt nye serviceanlegg på Rudshøgda. Samlet er investeringen på 25 millioner kroner og huser Duenger sin verksted- og ettermarkedsvirksomhet.

– Det er en stor glede å kunne vise frem det nye serviceanlegget. Her er det komplett servicepunkt for alle typer tilhengere, campingvogner og boenheter på bobiler som er samlet under ett tak, og her skal det være enkelt å være kunde. Målet er at dette skal være servicepunktet for alle som har noe som henger bak bilen, sier Fredrik Duenger, daglig leder for Duenger AS.

Moderne servicesenter

De nye lokalene er både lyse og moderne. I inngangspartiet ligger det et kundemottak og du finner også en butikk med et stort utvalg av deler og utstyr for tilhenger og caravan.

-Vi har lagt søkelys på at kunden skal trives hos oss. Det er glassfasader ut mot verkstedet fra butikken og kundene har fått et eget hjørne hvor de kan vente og ta seg en kopp kaffe. Det skal være varmt og trivelig å være hos oss, forsetter Duenger som også er tydelig på at de har fått på plass et sterkt fagmiljø med høy kompetanse innen tilhenger og caravan.

Verkstedlokalene er moderne rigget for stor kapasitet. 

-Vi utfører alt fra bremsetesting, takseringer, ombygginger, reparasjoner og service. I tillegg har vi også blitt et godkjent servicepunkt for Polar, og vi starter opp med vinterlagring for campingvogner og bobiler, sier Duenger.

Attraktiv beliggenhet

Anlegget ligger på Rudshøgda i Ringsaker med kort avstand til E6 og avkjøring til Sjusjøen.

-Vi har et stort potensial i beliggenheten vår og var nødt til å gjøre grep for å kunne gjøre oss enda mer synlig for lokalkunden. Samtidig har vi gjennomgått en større identitetsendring og med det var denne investeringen riktig for at vi skal være attraktive i servicemarkedet, sier Duenger.

Tjenester tilpasset kundene

Duenger har en ambisjon om stadig å utvikle virksomheten og tilby tjenester som kundene vil ha. Her vil bærekraftig utvikling innen service og ettermarkedstjenester stå sentralt.

– Spesifikt for dette anlegget tilbyr vi for eksempel verksted med utvidede åpningstider og med stor grad av selvbetjening som gjør at kunden kan hente og levere enheten når det passer ham eller henne best, sier Duenger.

Samtidig starter de opp med servicebil for de som ønsker service ute på fast plass med hovedfokus på Innlandet som distrikt.

Om Duenger AS

Duenger AS er merkeforhandler av Ifor Williams, Humbaur og Lorries tilhengere. I tillegg er selskapet stor på tilhengerservice og salg av ettermarkedsstjenester. I forbindelse med åpning av nytt serviceanlegg februar 2023 starter Duenger AS samtidig opp med service og reperasjon på caravan.Selskapet eies og er en del av Duenger Gruppen AS som har hovedkontor på Rudshøgda i Ringsaker kommune. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print