Sommerseth AS – Kundeservice i verdensklasse

Det er som å komme hjem til familien når du går inn døren til bil- og tilhengerforhandler Sommerseth AS i Narvik.
Her møter du ekte entusiasme med kjærlighet for biler, tilhengere og litt til.

Familiebedriften som holder til Millerjordbukta i Narvik har over 70 år med historie, og drives av andre generasjon Sommerseth.

Eier og bilforhandler Bård Sommerseth er stolt av historien og utviklingen til selskapet.

– Historien vår startet på 50-tallet med de russiske bilmerkene Volga og Pobeda. I 1959 vokste vi og ble Ford-forhandler. Ford har vært med oss nesten hele tiden, og nå har vi også sterke merkevarer som Volvo og Mitsubishi, forteller Bård Sommerseth.

– Vi møter kundene som vi selv liker å bli møtt: Viser at vi setter pris på at de kommer, sier «hei» og gjør det vi kan for å hjelpe dem. Når kundene trives, trives vi, sier Bård Sommerseth.

Kunden blir som et familiemedlem

De legger ikke skjul på noe av suksessoppskriften: Tillit og kundenes behov står sterkt for familien Sommerseth og forteller at kunden blir som et familiemedlem.

– Vi møter kundene som vi selv liker å bli møtt: Viser at vi setter pris på at de kommer, sier «hei» og gjør det vi kan for å hjelpe dem. Når kundene trives, trives vi, fastslår Sommerseth.

Virksomhetsområdene til bilforhandleren har vokst seg større i takt med omsetningen. Verksted, karosseri, bilpleie, dekkhotell, tilhenger- og delesalg er noe som kommer i tillegg til bilsalget. Bedriften leverte i 2020 rundt 160 nybiler og 350 bruktbiler fra lokalene sine utenfor Narvik sentrum.

– Det nytter ikke å ha fine lokaler og fasiliteter om ikke vi har dyktige ansatte med erfaring og fagkunnskap på laget. Jeg er veldig stolt over gjengen og kulturen vi har her. De er fremoverlente, nysgjerrig og har alltid et smil når du møter dem. Det er helt avgjørende for oss, fortsetter Sommerseth.

Satser stort på tilhengersalg

I tillegg til å drive bilforretning satser Sommerseth stort på tilhengere. I 2020 ble de forhandler av tilhengermerket Ifor Williams, og har som mål om å ha Nord-Norges største  varelager av Ifor Williams tilhengere.

– Tilhengermerket er et godt tilleggsprodukt til våre eksisterende kunder, og det nordnorske markedet vil nyte godt av enklere tilgang på disse tilhengerne enn tidligere, sier servicemarkedssjef Geir Arne Engere.

Han forteller også at de nå har lansert egen tilhengerbutikk på nett.

-Vi må gjøre det litt bedre og enklere for folk. Ved å gå inn på våre nettsider kan du nå kjøpe tilhenger på nett og få den levert på døra om du vil, forteller Engere og legger til at løsningen er trygg for kunden.

Gir tilbake til lokalsamfunnet

For familien Sommerseth har lokalsamfunnet alltid vært viktig. Både russ, hockey, og en lang rekke frivillige organisasjoner og lag får støtte.

– Vi er opptatt av å kunne være en god samfunnsaktør og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Til de gode kreftene som jobber for at det blir litt bedre for deg og for oss som bor her. Vi heier på et rikere aktivitets-, kultur- og idrettstilbud, avslutter Sommerseth.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print