Norgespremiere – Disse tilbyr nå mobilt anlegg for testpersonell, leger og helsevesen

Covid-19 pandemien har virkelig hatt en vond bismak for mange selskaper. I motsetning til mange andre, har tilhengermerket Ifor Williams brukt tiden fornuftig. Nå tilbyr de et skreddersydd mobilt anlegg for testpersonell, leger og helsevesen.

Det skal ikke stå på innovasjon og muligheten til å tenke nytt når norgesimportøren i dag lanserer den nyutviklede konsepthengeren som er bygget for å møte utfordringene samfunnet og ikke minst helseforetakene står ovenfor. 

– Takket være et godt samarbeid med tilhengerprodusenten og Walisiske helsemyndigheter er resultatet en produktinnovasjon fra lignende konsepthengere vi har fra før, sier Fredrik Duenger, daglig leder hos norgesimportøren. 

Utfordrer helseforetakene

Under norgeslanseringen ønsker importøren å utfordre helseforetakene til å tenke nytt og mer mobilt i fremtidig struktur.

– Det er helt klart viktig at vi forsatt har gode helsevirksomheter ute i regionene, men det er forsatt store avstander mellom disse. Vi har nå utviklet et innovativt konsept som kan være med å løse avstandsutfordringene vi har ute i distriktene. Med en slik enhet kan det regionale helsevesenet, lokale legekontoret kunne reise mobilt ut til pasienten, lokalbutikken, skolene, bedriftene og omsorgshjemmene for å gjøre rutinemessige helseundersøkelser i et trygt miljø, sier Kim Brandsnes, markedssjef hos Ifor Williams Norge.

Tilhengeren er utstyrt med innovative løsninger

Den mobile helsestasjonen er bygget opp med et eget konsultasjonsrom og har et separat rom beregnet for helsepersonell, som kan arbeide skjermet og beskyttet fra konsultasjonsrommet. Pasientinngangen har universell utforming og leveres med rullestolheis, noe som gjør at enheten blir tilgjengelig for alle brukergrupper i samfunnet.

Tilhengeren er nå klar for salg i Norge.

– Dette er et helt unikt konsept, og vi gleder oss stort over å rulle det ut i markedet. I første omgang er dette en perfekt enhet som kan brukes til testing og vaksinasjon rundt Covid-19 pandemien, avslutter Brandsnes

Se flere bilder og spesifikasjoner her

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print