Inngår samarbeid med Tour of Norway for kids

Tour of Norway for kids er Norges desidert største sykkelritt for barn og Norges største roadshow. Nå inngår de samarbeid med Ifor Williams Norge og blir offisiell Ifor Williams ambassadør.

I løpet av 17 år har de tilbakelagt over 400.000 kilometer, 850 arrangementer og flere tusen barn har fått gleden av å delta i det populære sykkelrittet, Tour of Norway for kids.

-Formålet bak konseptet er å få økt interessen for sykkel, komme seg ut i aktivitet, få mestring og ikke minst mer fokus på trafikksikkerhet rundt bruk av sykkel, sier Tommy Berglind i Tour of Norway for kids. Som legger til at sykkelfesten stadig blir mer populær.

Berglind har selv vært proffsyklist og engasjerer seg for å øke sykkelinteressen hos barn.

-Jeg kan innrømme at det har blitt mange mil, pølser og arbeid i løpet av sommersesongen. Men ingen ting slår den gleden og entusiasmen vi møter der ute, det gir så mye tilbake, sier Berglind.

Sykkelglede for alle barn

Hver sommer samles det over 20.000 deltagende barn fordelt på 50 arrangementer rundt i hele Norge. Rittet er gratis og er åpent for barn mellom 0 og 13 år.

-Her kan man stille med både trehjulssykler, sparkesykkel og støttehjul om man ønsker. Antall runder og størrelse på løyper justerer vi forløpende, sier Berglind.

Han opplyser at alle får premie.

-Uansett om du er god eller ikke, hos oss er alle vinnere, understreker Berglind. Han sier også at bruken av hjelm har økt etter de startet med rittet.

Inngår samarbeid

Sykkelrittet inngår nå samarbeidsavtale med tilhengerimportøren Ifor Williams Norge og blir offisiell Ifor Williams ambassadør. 

-Samarbeidet med Ifor Williams vil bety mye for oss. Det er mye utstyr som skal fraktes mellom arrangementene. Vi føler at verdigrunnlaget til tilhengermerket går igjen i våre verdier og det er viktig for oss når vi ser etter samarbeidspartnere, sier Berglind.  

Markedssjef Kim Brandsnes hos norgesimportøren er stolt over det nye samarbeidet.

-Vi er veldig stolte over å få kunne samarbeide med Tour of Norway for kids. Tommy og hans team setter trafikksikkerhet på dagsorden og det er noe vi jobber med hver dag. Samtidig fremmer de aktivitet for barn og unge i trygge rammer, avslutter Brandsnes.

Begge oppfordrer alle om å gå inn på tourkids.no for å se om sykkelfesten kommer nær deg i sommer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print