Duenger Eiendom AS ekspanderer med sentral næringseiendom på Rudshøgda

Duenger Eiendom

PRESSEMELDING FRA DUENGER EIENDOM AS
RUDSHØGDA 17.11.2020

Duenger Eiendom AS har nylig signert kjøpskontrakten til det tidligere industri- og produksjonsanlegget til Sealed Air AS på Rudshøgda i Ringsaker kommune.

Eiendommen har en eiet tomt på 18.500 kvm og ble oppført i 2000, hvor det har vært i Sealed Air AS sitt eie frem til sommeren 2020, da selskapet valgte å flytte produksjonen.

«Vi er meget fornøyde med å få Stolvstadlia 16 inn i vår eiendomsportefølje. Rudshøgda er et sentralt knutepunkt og dermed et viktig strategisk sted for oss å ekspandere på. Vi er allerede godt etablerte med flere sentrale næringseiendommer på området, og når denne eiendommen ble lagt ut for salg, valgte vi å satse ytterligere. Vi ser at interessen for området er stor, det bygges stadig mer, og Rudshøgda har blitt enda mer populær nå som firefelts E6 er ferdigstilt. Med raskere reisetid til de større destinasjonene og en forbedret infrastruktur, åpner mulighetene seg for flere næringsaktører», sier daglig leder Jørgen Duenger i Duenger Eiendom AS.

Med denne investeringen forvalter nå eiendomsselskapet 58.400 kvm tomt, med en samlet bygningsmasse på 11.900 kvm.

«Vi ønsker ikke å gå ut med salgssum, det er noe som blir mellom selger og oss», tilfører Duenger.

Har skaffet seg leietaker

Duenger Eiendom AS opplyser om at de har skaffet seg en stor aktør som leietaker, men ønsker ikke å kommentere dette ytterligere på nåværende tidspunkt. «Vi kommer tilbake med dette i samarbeid med leietakeren», sier Duenger.

Ledig utleiekapasitet

Duenger Eiendom AS ble etablert i 2000, og har opparbeidet seg flere sentrale næringseiendommer på Rudshøgda siden den tid. «Vi har også ledige næringslokaler til leie, både innenfor kontor- og lager, både ute- og innendørs. I tillegg besitter vi en ubebygd tomt som vi ønsker å bygge på etter leietakers behov», avslutter Jørgen Duenger.

Kontakt
Daglig leder
Jørgen Duenger
Duenger Eiendom AS
Tlf: 971 26 897
E-post: jorgen@iwt.no

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print